Om Os

Hvem er vi

NewNor Consulting er et operativt taskforce. Vi beskæftiger os b.la med at udvikle portefølje selskaber, projektledelse, on boarding og implementering. Dette kan vi på baggrund af de kompetencer vi besidder og det netværk vores partnere giver os.

Vi er sammensat af praktikere der har erfaring fra forsvaret, konsulenthuse, samt industrien både i indland og udland.

Vi har en praktisk tilgang til opgaveløsningen, stort fokus på resultater og de mennesker der er involveret. Vi har fokus på at levere den værdi man i sidste ende tilstræber. Vi anerkender at virksomheder er udgjort af de mennesker der tilsammen skaber virksomheden og at virksomheden i sig selv som sådan er agnostisk. Derfor vil vi altid tage udgangspunkt i medarbejderne, sigte lige på målet og pragmatisk arbejde os hen imod det.

Om Os

Hvad vi gør

Eksekvering er altafgørende for at nå et mål

Med målet for øje og opgaven i centrum, levere vi resultater.

Vi ved at eksekvering er altafgørende for at nå ens mål. Ofte vil ændringer tage udspring i direktionslokalet og man kan ofte komme til at bruge uforholdsvis meget tid på at diskutere strategi og planer, fremfor at eksekvering.

Vi arbejder bedst hvis det kun er resultatet der er defineret, men hvor rammerne stadig er diffuse. Vi trives med korte deadlines, udfordrende miljø og vanskelige omstændigheder.

Vi skærer alle de projektledelsesmæssige hjørner som er overflødige og som kan forsvares for at opnå fart og hurtig målbare resultater

Vi laver “operationel” projektledelse. Vi smøger ærmerne op og skaber de resultater der efterlyses. Vi involverer os ikke i langstrakte projekter hvor processen bliver vigtigere end selve produktet.

Vi er bedst der hvor en katalysator stiller virksomheder over for en stor udfordring som skal løses hurtigt og virksomheden ikke selv har den fornødne kapacitet. Vi bygger den organisation der skal til for på længere sigt at løse denne udfordring, samtidig med at vi løser selve opgaven fra dag 1.

Om Os

Hvad vi ikke gør:

Vi leverer ikke lange rapporter der retfærdiggør en investering eller simulerer/kalkulerer effekt

Vi leverer ikke omfattende markedsanalyser der kan bruges som grundlag for at træffe beslutninger

Vi leverer ikke rådgivning inden for specialist områder (finans, Engineering, software, produktion). Vi kan dog godt trække på netværk hvis det er en del af en opgaveløsning, men dette er ikke vores kerneområde

Kontakt Os

Vil du have os til at hjælpe dig?

Har du et problem, du har brug for hjælp til? Vi er måske perfekt egnede til at hjælpe dig med at opnå resultater.

Book dit møde