Falck

Falck

Test organisation for Falck i region Sjælland

Tags: Projektledelse, eksekvering, strategi udvikling og strategi implementering

Status: Afsluttet

Da Covid-19 kviktest kom i udbud primo 2021, var det i første omgang ikke Falck, der løb med kontrakten. Dog kunne den anden udbyder ikke imødekomme kravene fra kontrakten. Dette betød, at de efter en uge mistede kontrakten. I samme omgang blev Falck valgt, til at skulle varetage kviktest opgaven med meget kort varsel. Dette krævede, at de skulle have en organisation på plads for at kunne imødekomme de behov som opdragshaveren (Region Sjælland) formidlede. Vi agerede projektteam, hvor vi opbyggede forretningsområdet og senere hen driftsorganisation, hvor vi drev Falcks testindsats i Region Sjælland.

Fra starten var hensigten organisatorisk at bygge et forretningsområde under Falck Sjælland, som blev drevet i Falck regi og kunne overtages af Falck ledere, når behovene stabiliserede sig.

De omskiftelige behov (primært øgning af kapacitet) gjorde, at der vedvarende var behov for et projektteam, der vurderede disse behov, samt de skridt der skulle til for at imødekomme dem. I samarbejde med den driftsorganisation, som vi havde bygget op, projektteamet og Falck blev disse ændringer implementeret med meget stor hastighed.

I sommeren 2021 begyndte kapacitetsbehovet at stabilisere sig. Region Sjælland begyndte at reducere i den igen, hvilket vi sørgede for at imødekomme samtidigt med, at vi overdragede organisationen tilbage til Falck, så de kunne drive den videre derfra.

Kontakt Os

Vil du have os til at hjælpe dig?

Har du et problem, du har brug for hjælp til? Vi er måske perfekt egnede til at hjælpe dig med at opnå resultater.

Book dit møde