NewNor Consulting Partner Team

Thorbjørn Black

CEO

Thorbjørn Black er en meget erfaren leder og iværksætter. Med en baggrund som militærofficer og veteran har han et omfattende kompetencesæt, han har defineret gennem årevis med at lede, lede og træne store teams til at præstere på det højeste niveau af ekspertise, ofte i højrisikosituationer. Disse kompetencer er blevet yderligere forfinet gennem hans erfaring som iværksætter og administrerende direktør i Norce ApS (Norce Performance). Både i militæret og i erhvervslivet har han en dokumenteret track record for at sikre, at operationer forløber gnidningsløst og vellykket.


Linkedin

Per Kenneth Randgaard

Partner

Per Kenneth Randgaard er tidligere Dansk livvagt fra Hærens operative enheder og en meget erfaren forretningsudviklings- og projektleder med en række iværksættererfaring. Han har en passion for innovation og for at undersøge nye, snarere end konventionelle løsninger. Hans baggrund omfatter tid brugt som konsulent hos PwC, sammen med teknisk startup-ledelse og erfaring som grundlægger af flere start-ups. Han er partner i NewNor Consulting ApS.

Linkedin

Frederik Lindhardt

Partner

Frederik Lindhardt har en meget erfaren baggrund i militæret, med over ti års arbejde i ledelse- og lederroller. Han trives i tempofyldte miljøer og nyder at samarbejde om at løse komplekse problemer. Hans baggrund omfatter tid brugt på at præstere på højeste niveau på tværs af en række miljøer, herunder driftsledelse, logistik, medarbejderudvikling og træning.

Linkedin

Henrik Radich

Strategisk partner

En progressiv teambuilding og lederskabsekspert med over to årtiers brancheerfaring. Tilknyttet adskillige statslige og ikke-statslige kunder verden over i erhvervslivet. Beskæftiger sig primært med C-executive niveauerne og yder konsulentbistand til personer med forskellig kulturel, social og arbejdsmæssig baggrund vedrørende teamwork, team af teams, teamsamarbejde, Change management, lederudvikling og overordnet strategisk ledelse. Besidder dynamiske kommunikationsevner og medfølende individualitet, som kombineret med en iver for kontinuerlig læring, frembringer positivitet på arbejdspladsen.

Linkedin

Michael Mathiesen

Strategisk partner

Erfaren bestyrelsesmedlem, investor/VC og iværksætter med mere end 400 internationale, praktiske investeringer, strategiske handelssalg og børsintroduktioner. Har arbejdet i Skandinavien, Storbritannien, USA, Canada, Rusland, Kina og Vestafrika.

Linkedin

Kontakt Os

Vil du have os til at hjælpe dig?

Har du et problem, du har brug for hjælp til? Vi er måske perfekt egnede til at hjælpe dig med at opnå resultater.

Book dit møde