NewNor Consulting Partner Team

Thorbjørn Black

CEO

Thorbjørn Black er en meget erfaren leder og iværksætter. Med en baggrund som militærofficer og veteran har han et omfattende kompetencesæt, han har defineret gennem årevis med at lede, lede og træne store teams til at præstere på det højeste niveau af ekspertise, ofte i højrisikosituationer. Disse kompetencer er blevet yderligere forfinet gennem hans erfaring som iværksætter og administrerende direktør i Norce ApS (Norce Performance). Både i militæret og i erhvervslivet har han en dokumenteret track record for at sikre, at operationer forløber gnidningsløst og vellykket.


Linkedin

Per Kenneth Randgaard

Partner

Per Kenneth Randgaard er tidligere Dansk livvagt fra Hærens operative enheder og en meget erfaren forretningsudviklings- og projektleder med en række iværksættererfaring. Han har en passion for innovation og for at undersøge nye, snarere end konventionelle løsninger. Hans baggrund omfatter tid brugt som konsulent hos PwC, sammen med teknisk startup-ledelse og erfaring som grundlægger af flere start-ups. Han er partner i NewNor Consulting ApS.

Linkedin

Frederik Lindhardt

Partner

Frederik Lindhardt har en meget erfaren baggrund i militæret, med over ti års arbejde i ledelse- og lederroller. Han trives i tempofyldte miljøer og nyder at samarbejde om at løse komplekse problemer. Hans baggrund omfatter tid brugt på at præstere på højeste niveau på tværs af en række miljøer, herunder driftsledelse, logistik, medarbejderudvikling og træning.

Linkedin

Kontakt Os

Vil du have os til at hjælpe dig?

Har du et problem, du har brug for hjælp til? Vi er måske perfekt egnede til at hjælpe dig med at opnå resultater.

Book dit møde