Padel Africa

Padel Africa

Tags: Strategi udvikling, strategi implementering, projekt ledelse, bygge ledelse

Status: Ongoing

Projekt for en venture kapital fond (Bambwa Group)


Projektets formål at tilbyde padel til det Afrikanske kontinent. Vi entrerer markedet i Ghana, med en turnkey løsning der kan replikeres i andre sammenlignelige lande. Den løsning vi leverer skal ikke blot tilbyde selve sporten, men fungere som en community enabler. Det skal være stedet hvor folk møder hinanden på en sjov og uformel måde, og samtidig er ambitionen at der kommer en verdensmester ud af Afrika indenfor 10 år

Vi har samarbejdet med Bambwa på nogle af deres andre portefølje selskaber, så deres ambitioner er ikke ubekendte for os. Denne opgave var dog lidt større, da vi fik præsenteret at de ville introducere Padel i Afrika.

Erkendelsen af valideteten kom af, at Bambwa har stor indsigt i Afrikanske forbruger møsntre samt markedet og indsigt i de historiske præsetationer der havde været inden for Padel i Europæsike lande. Samtidig med dette var der stor interesse fra andre parter i Bambwa’s netværk som gjorde det interessant at sætte sig for borden og få det til at ske.

Selvom Bambwa formelt sad for bordenden, havde vi lead på opgaven fra start, rent operationelt. Vi lavede de indledningsvise markedsundersøgelser, fabrikant afklaring, design af anlæg, investerpræsentatoiner, financiering, markedsføringsplan

Projektet er der hvor der på nuværende tidspunkt er ved at blive bygget i henholdsvis Rwanda og Ghana (egne centre), 10 andre lande (enkelt baner) samt 8 centre mere ved at blive planlagt.


Kontakt Os

Vil du have os til at hjælpe dig?

Har du et problem, du har brug for hjælp til? Vi er måske perfekt egnede til at hjælpe dig med at opnå resultater.

Book dit møde